Oppmøtekultur i korpset

Visste du at 80 prosent av det som trengs for å lykkes i noe, er å møte opp?

Det å spille i korps er en laginnsats. De andre i korpset er avhengige av deg, på samme måte som de andre på et fotball- eller håndballag er det. Når mange er borte, fungerer ikke korpset som det skal. Du er høyt savnet når du ikke er til stede!

Derfor:

  • Alt fravær skal meldes på Spond i god tid før samspill eller spilletime. Oppgi årsaken til fraværet, for eksempel at du er syk eller skal spille kamp. Dirigentene våre ønsker å ha bedre oversikt over hvem som ikke er på samspill, og hvorfor.
  • Kan du ikke delta på hele samspilløvingen? Da ønsker vi at du deltar på så mye du rekker. Det er bedre å komme sent eller gå tidlig, enn å droppe hele øvingen.
  • Dirigenter og korpsledere forventer at seminarer og konserter prioriteres. Det er vanskelig å øve inn nye stykker eller imponere et publikum med bare halve laget på plass. 
  • Er du borte mer enn tre ganger uten å si fra, vil foreldre bli kontaktet av dirigent eller korpsleder, slik at vi sammen kan finne ut hva problemet er og forsøke å løse det. 
  • Strever du med trøblete noter, vanskelige musikkstykker eller annet? Si fra til dirigenten din, eventuelt til en av korpslederne, så vil du få hjelp. 

Husk: I korpset er alle like viktige! Selv den flinkeste musikant kan ikke spille en marsj alene.

Sist oppdatert september 27, 2019