Hovedkorpsøvelse 22. april 2020

Se bruksanvisning under.

Informasjon om noter etc. finner du her:

https://www.abildso.no/knowledge-base/informasjon-til-hovedkorpsovelsene/

Samme passord som til møtet.

Meeting ID 86511994217
Topic Hovedkorpsøvelse
Meeting Status waiting

Refresh is needed to change status.

Start Time October 28, 2020 @ 6:14 pm
Timezone Europe/Oslo
Duration

BRUKSANVISNING

Når du klikker på denne linken vil du først bli bedt om passordet (sendt på Spond) og å skrive navnet ditt. Da kan Marte se hvem du er.

Når du klikker på denne linken vil du kunne velge mellom å laste ned appen Zoom eller å åpne rommet i en nettleser. Vi anbefaler å laste ned appen Zoom dersom du har mulighet til det. Dersom du åpner i en nettleser så anbefaler vi å bruke Chrome da den erfaringsmessig fungerer best.

Dersom du har Zoom installert vil en dialog som ligner på det nedenfor dukke opp.

Når du kommer inn i møtet er du mutet. Du kan bruke chatfunksjonen som er nederst i bildet. Veldig fint om du skrur på kameraet slik at Marte kan se deg.

Still gjerne spørsmål på Spond-arrangementet dersom noe ikke fungerer som forventet, vi sitter klare til å hjelpe deg.

Logg inn noen minutter før kl 17.

Sist oppdatert april 22, 2020