Bli med

Korpset tar opp nye aspiranter en gang i året, elever fra 2. klasse og oppover. Du deltar på samspill en gang i uken, og får i tillegg ukentlige spilletimer med en profesjonell instruktør.

Du kan melde deg inn ved å fylle ut dette skjemaet, og du vil høre fra oss. Det er også mulig å stille spørsmål på mailen korpset@abildso.no.

Etter et år blir du en del av juniorkorpset og året du begynner i 5.klasse blir du tatt opp i hovedkorpset.

Kontingenten er på 1250.- pr. halvår og for den får du:

  • Disponere et instrument
  • 30 min spilletime i uken med profesjonell instruktør
  • Disponere uniform
  • Undervisning i samspill en gang i uken
  • Sponset deler av utgiftene til turer, seminarer og sommerkurs

Om korpset

Abildsø skoles musikkorps holder til på Abildsø i Oslo. Vi er et skolekorps med  for tiden 55 medlemmer, og i 2015 feiret vi 70-års jubileum.

Vi øver på onsdager og spilletimene har medlemmene som oftest på onsdager eller torsdager.

Loppemarked

Velkommen til høstens loppemarked 2019! 

Helgen 14.-15. september

Loppemarkedet på Abildsø skole er stort, ryddig, oversiktlig og gøy!

Vi har klær, sko, vesker, sportsutstyr, møbler, småelektrisk, leker, bøker, cder og vinylplater, malerier, kunst, interiør, kjøkkenutstyr, glass og servise, finlopper. Stor kafeteria med mat, drikke og hjemmelagde kaker, og loddsalg med fine premier.

Har du lopper å gi bort?

Vi henter og tar imot lopper i et par uker før loppemarkedet. Mer informasjon kommer når det nærmer seg.
Kan du ikke levere loppene selv? Vi henter! Send en mail til lopper@abildso.no for avtale. Legg ved bilder av møblene du ønsker hentet.

Dine lopper er gull verdt for korpsbarna!

Vi tar imot alt som er salgbart. Om du har mulighet, blir vi svært takknemlige om loppene er sortert etter våre avdelinger: Møbler, Sko og vesker, Leker, Sportsutstyr, Klær (dame, herre, barn), Bøker, Elektronikk, Kunst og interiør, Kjøkken, Finlopper, Duker og gardiner, Jul og påske.

Obs! Vi kan ikke ta imot hvitevarer, bygningsmaterialer, gamle pc-er, billedrørstv-er eller møbler som er ødelagte, skitne, hullete eller umonterte. Vi forbeholder oss retten til ikke å ta imot lopper vi mener ikke egner seg for salg.

Abildsø skoles musikkorps arrangerer loppemarked 2 ganger i året, vår og høst. Ved å støtte opp om våre loppemarkeder, er du med å gi verdifull støtte til korpset. Inntektene fra loppemarkedene går uavkortet til korpsdriften. Tusen takk!