Korpsledermøte, 26. august, 2019

Her er en kjapp oppsummering fra møtet i går. Igjen; oppfordrer dere til å ta med frukt fra hagen hvis dere har eller kan stjele fra noen bugnende frukttrær- så kan musikantene kose deg i pausen på HK-øvelsen. Husk også at de får 20 minutters pause hvis de klarer å være klare til å spille kl 18:-) – –

– Åtte nye aspiranter som har meldt seg inn. Aspirantkorps (dirigent Linn-Marie Haram) øver fra 15-16, juniorkorps (dirigent Ingunn Tjernsbekk) fra 15-16 og HK (dirigent Marte Hansen) som vanlig fra kl 18-20.

– Korpslederne må være på plass 17.30 og hjelper til med det Marte ønsker under øvelsen – Musikantene skal møte 17.45 være klare til å spille kl 18 (forslag fra Annette om å sende påminnelse til foreldre om dette på Face. Tonje følger opp)

– Tone og Annette byttet korpsvakter i november – Annette og Eirin trenger nøkler til Nøkkellås/Go’låten og mobillås til teatersal og hovedinngang: Jarl skal fikse – Tone trenger mobillås til hovedgang: Jarl skal fikse

– Tusenfrydtur for ungdommene: Forslår lørdag 21. september – Ønske om Sørmarka til seminar i februar

– Tonje hører om Shahin og Camilla kan hjelpe til på seminaret i november

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *